Sidvisningar förra veckan

söndag 29 september 2013

Vilken kanonhelg det blev!! Lammgrillning på Broken 27-29 september

Rivalseglaren Tony Alpsjö grillade lamm i 6 timmar!! Bara att tacka o buga för Tony som visade hur proffsen jobbar. 
Lördagen var lite kylig men Tony körde på hårt med både grillning o music.

Familjen Ekstrand dök snyggt upp med sin M30 o la till i Västra viken. 
Fredag kväll i Storstugan blev det lite förfest med brasa, bärs o lite annat... Hustrun Therese njuter av att vara på Broken igen.  

Lammgrillningen är avklarad o nu käkar nästan 60 pers en otroligt god anrättad lamm & potatisgratäng & ratatuille osv. Vikken höjdare.
M22 o Cayenneseglaren Stefan Hultgren på bilden har just blivit kolmålad av en av döttrarna... Kanske bättre med kolfiber i seglen istället för i ansiktet??  
Söndag o inte ett moln på himlen. Lite kyligt var det på natten c:a 0 gr. Eberspächern gav oss dock hemmakomfort i Doris stadigt 21 gr. Björn o Henry Hultgren i nyinköpta Dehler 33cr drog iväg hem vid lunchtid.    

30 båtar i viken 29 september. Fantastiskt!


Lite höstrensning o städning på klubbholmen. Att det också var städdagar borde kanske framgått tydligare typ: Lammgrillning och höststädning... Borde nog haft jobb-overallen med då. 

Sedan en fantastiskt fin kryss över Örsbaken till hemmahamnen i Nyköping. Segling hela vägen utom vid skansen då vi fuskade lite med Pentan i 5 minuter. Att solen tar än kändes verkligen i skinnet när vi kom hem.


3 kommentarer:

  1. NySS brukar sätta upp lappar på bryggorna om städdagen. Fast de kanske inte räcker ända ut till din nya brygga?

    SvaraRadera
  2. Vet inte Erik men det var fler än jag som inte riktigt hade koll på att lammgrillningen o städdagen var samtidigt. Lite bättre marknadsföring av samarrangemanget hade nog gett lite färre dåliga samveten, jobboverall osv bipackat skulle suttit bra.

    SvaraRadera