Sidvisningar förra veckan

måndag 30 mars 2015

Dehler Club möte på Boding segelmakeri, Haninge 14 april, kl.18-21

Anmäl ditt deltagande till mig på; stefan.kindeborgQgmail.com
Marcus Österberg knep 1:a platsen i Dehler Cup med sin D33 Dagmar.
2:a platsen gick till Göran Häger med sin D36 Aqua-Vera.
3:e plats gick även det till en J/V båt, Lars Stendius som seglar en D39.  

Vandringspriset för Dehler Cup 2014 går alltså till Marcus, som har seglat klart vasst även 2014.

Dessutom sponsrar Boding segelmakeri med presentkort som vanligt till pallplatserna.

Boding Segel och Dehler Club hälsar medlemmarna välkomna till träff på segelmakeriet. Temat för kvällen är glädje, inspiration prisutdelning och förstås bra affärer.

Kl. 18-19 kör vi Dehler Club medlemspriser på allt i butiken inkl segel och kapell. Vi har de bästa skoten och fallen i dynema från Robline/Teufelberger.Vi ser till att ha riggare som kan splitsa "à la minute". Så ta med ev fall och akterstag som ska uppgraderas, så fixar vi direkt. Vi ser till så man kan få sig en öl och macka parallellt. Förbered gärna ditt besök genom att i förväg komma med önskemål på segel/båttillbehör du önskar till bra medlemspris (skot, fall, block, rullar etc...).
Kl.19-19.40 förflyttar vi oss från butiken till segelmakerigolvet. Vi testar några gennaker- och coderullar i skarpt läge och vi tittar på några membrane-segel. Temat är moderna och effektiva dukar och segel för aktiv nöjessegling och kappsegling.

Kl.19.45-20.15 serveras kaffe & kaka. (klass 5A från Kristofferskolan står för bakverken).

Kl.20.15 hålls prisutdelning för Dehler Cup 2014. Boding Segel står för en del av priserna. Efter avslutat prisutdelning finns vi segelmakare och riggare kvar i butik och svarar på frågor. Ev. kommer vinnaren av Dehler Cup 2014 Marcus Österberg att berätta lite o svara på frågor om shorthandsegling.

Vore kul om vi blir minst 15-20 skrov. Det blir alltid häftig energi när många båtägare till likadana båttyper kommer samman och delar erfarenheter.1 kommentar:

  1. Kan tänka mig ett 9,0 meter långt dynema akterstag till Maxi 777.

    SvaraRadera