Sidvisningar förra veckan

fredag 28 december 2012

"Flash backs" från Trosa:s Höstsegling 8 sept 2012

Erik o jag la in racet i Google Earth. Prostartern har loggat hela racet. Nu ser man helt klart våra tveksamma kryss slag på vägen mot mål. Som oerfarna på banan så hade vi jäkligt svårt o se vart vi skulle ta vägen för all "skog". 332:an Axile hittade ett betydligt bättre spår även om vi hängde med hyfsat ändå. Vindriktning VNV och  7-9 m/s i stort sett hela racet.

Rabalder jagar oss o vi har just gått om Tango på näst sista "kryssen" runt nå´n ö som jag tror hette Tallholmen.

Dehler 29:orna Anders Mathson och Curre Larsson låg lite före oss innan sista kryssen mot mål började. X-332:an hann vi aldrig upp.. :-(
Far o son Enbom  i Dehler 34DD Rabalder hack i häl hela racet.
En glad Niklas efter racet. Tack för ett trevligt arrangemang o god ärtsoppa Niklas. Skönt att äntligen få en placering godkänd efter OXSS misslyckade Arkö Runt.


2 kommentarer:

 1. Ja - vi skulle slagit på motvredet och gått ost/norr om Tallholmarna. När tillbakavredet kom hade vi nästan sträckt in i mål...
  Tror att Albin 78:an gick den vägen men vi lurade nog oss på att vi låg i lovartsläge om Axile, Fanny och någon till som gick söder om Tallholmarna.

  SvaraRadera
 2. Visst Erik det är lätt o vara efterklok.. vi kanske kunde ha knaprat in den där ½ minuten på Axile med lite bättre koll på vägvalet på slutet.
  Ändå rätt häftigt hur pass bra det går o segla spinnaker på bara 2 man även inne i skärgården.
  Stefan K

  SvaraRadera