Sidvisningar förra veckan

måndag 1 oktober 2012

Nu börjar tyvärr "Silly season"

 Doris har just hoppat ner i den helt suveräna Webervagnen.
Bosse:s fina Contrast 33 o vår Dehler 34 har just avslutat seglingssäsongen. Nu väntar nya spännande projekt med vår helårshobby. Bosse ska byta värmare o jag ska fixa en del småsaker, bl.a. 12V uttag i förpiken, klamma upp en värmarslang lite bättre m.m.    
Gert Jörgensen skötte kranen med den äran. För första gången så plockade vi bort masten med kranen. Funkade helt OK. Det var som tur var lugnt o fint väder. Sven Hasselberg(till vänster i bild) kom förbi o hjälpte till att "styra upp" det hela.

6 kommentarer:

 1. Jag får nog laga hos facket för att kranföraren snor mitt jobb med avmastningen. Fast få in den i båthallen klarar han tydligen inte än ;-)

  SvaraRadera
 2. Vilken modell av Webervagn har du? Vad kostar den?

  Bosse/Båtverket

  SvaraRadera
 3. Hej Bosse vagnen är en Weber N5,5s. Kostar c:a 30 000,- på plats i Nyköping. Är lika nöjd med vagnen som med 34DD:n.. Svårt o hitta så mycket bättre i den här storleken... :-)
  Stefan K

  SvaraRadera
 4. Hej, har du köpt vagnen från ngn ÅF lokalt? Är intresserad av en vagn till min båt, L9,4, B3,2, D1,8 och 4,4 ton tung. Tack, Tim

  SvaraRadera
 5. Tim, jag har köpt vagnen direkt av Weber i Bodman(Bodensee), Tyskland. Den heter Hafentrailer N5,5S och klarar 5,5 ton.

  SvaraRadera
 6. Weber hemsida:
  http://www.hafentrailer.de

  SvaraRadera